V E R L I C H T  L E V E N  ::  T I J N ‘ S  N I E U W S T E  B O E K
De Amerikaanse mythekenner Joseph Campbell ontdekte dat de reis die we afleggen om onze hoogste bestemmingen te bereiken in feite voor iedereen dezelfde is. Onderweg hebben we dezelfde levenslessen te leren, initiaties te ondergaan, hindernissen te overwinnen en inzichten te verwerven.

Na het succes van zijn bestseller Spoedcursus Verlichting, waarin de lezer werd uitgenodigd om het innerlijk licht weer aan te steken, neemt Tijn je nu mee door de duisternis van de onderwereld. Want alleen daar zul je de graal vinden die je terugleidt naar het licht.

In acht archetypische stappen ontdek je wat jouw missie is, je roeping, grootste kracht, favoriete probleem, belangrijkste mentor, heilige graal, innerlijke held en ultieme levensbron.

Uiteindelijk leer je te leven in twee werelden: die van het donker en die van het licht. Dat is meesterschap en dat is verlichting. En de uitdaging van deze tijd!

AANBEVELINGEN VOOR VERLICHT LEVEN:

‘Ik ben naar de boekwinkel gesneld en heb je boek gekocht. Gisteren en vanmiddag gelezen. Wat een inspiratie en wijsheid. Je hebt jezelf overtroffen, het is precies wat ik nu nodig heb.’
Lilian Ferru

Je boek in een ruk uitgelezen. En hoewel het stof nog nauwelijks is neergedaald heb ik het gevoel dat ik daardoor dit weekend direct door een soort laag ben heen gezakt, die me gaat helpen om de echte contacten met de mensen om me heen, waar ik veel behoefte aan heb, te creëren. Het lezen was een fantastische ride, ik zie er naar uit om het boek nog een paar keer lezen en te beleven, ook aan de hand van de tussenvragen die je stelt.’

Huub van Zwieten van Talentfirst

‘De woorden van je boek komen binnen als zoet, zacht water na een lange periode van dorst. Bravo Tijn, het is een pareltje!’
Gladys Celosse, oprichtster Gladly Magazine

‘Ik heb je boek uit… Super! Vooral ook de emails met Bark. En het laatste stuk van de Parsifal-mythe is PRACHTIG en zo waar. Wat er nu aan de hand is in de wereld, in Nederland, bij mij in de straat. Wij wonen in een buurt met veel Marokkanen, Marokkanen (die net als veel ´hollanders´!) in de war zijn… tsja… moeten we wachten op het nieuwe boek van Dan Brown, of gaan we het zelf schrijven?! Bedankt voor een intense leeservaring!’
Annemarie Slee

‘Ik heb het boek van Tijn Touber ontvangen en geniet me suf!’
Hinke Hamer, journaliste Trouw

‘Wat een Waanzinnig Inspirerend boek! Ik heb het werkelijk in een zucht uitgelezen en met potlood bij alles wat ik belangrijk vond om te onthouden; of nog eens na te lezen; of gewoon omdat je het mooi en helder beschreven hebt, een kruisje gezet. Met als resultaat dat ik zowat iedere zin heb aangevinkt en het dus net zo goed had kunnen laten. Het lezen van je boek maakte ook verscheidene emoties bij me los: verbazing; verrukking; soms verdrietig, maar over het algemeen een euforisch, gelukzalig gevoel: we zijn dus echt op de goede weg en wij leven dus werkelijk in een bijzonder tijdperk. Op de laatste bladzijden van je boek spoor je aan tot samenwerking: ‘zij aan zij.’ Een nieuw soort oorlog – niet tegen, maar met elkaar een strijd aangaan voor een nieuw en paradijsachtig bestaan. Dus, beste generaal Tijn, ik meld me voor mijn dienstplicht!’
Roel Pieters, theatermaker
Uitvoering:Paperback
Omvang: 250 pagina’s
ISBN: 9789022997154
Prijs: 16,95
Verlicht Leven bestellen: klik hier

V E R L I C H T  L E V E N  E V E N E M E N T
R E I S   N A A R   H E T   L I C H T   I N   A C H T   S T A P P E N

Gebaseerd op Tijn’s nieuwe boek ‘Verlicht Leven’ vergezellen Kris en Tijn je op reis naar de Graal in dit 1-daagse programma.

Door middel van muziek, meditatie, anekdotes en verhalen nemen we je mee langs de acht archetypische stappen naar het licht. Onderweg ontdek je wat jouw persoonlijke missie is.

Je ontdekt je roeping, grootste kracht, favoriete probleem, belangrijkste mentor, heilige graal, innerlijke held en ultieme levensbron.

Het was de Amerikaanse mythekenner Joseph Campbell die ontdekte dat de reis naar de hoogste bestemming die we allemaal op onze eigen manier afleggen, in feite voor iedereen dezelfde is. We hebben allemaal dezelfde levenslessen te leren, initiaties te ondergaan, hindernissen te overwinnen en inzichten te verwerven.

Data:

Tijden: 10:00 (inloop 09:30 uur) – 16:30 uur (uiterlijk 17:00 uur).
Prijs: €95 inclusief biologische lunch

V E R L I C H T  L E V E N ::  D R I E – D A A G S E  R E T R A I T E
Voel wat Verlicht Leven is met Tijn Touber op een onbewoond eiland in Nederland. Na het verschijnen van de bestseller Spoedcursus Verlichting is zojuist zijn nieuwste boek “Verlicht Leven” verschenen. Samen met zijn vrouw Kris houdt hij in september een speciale retraite rondom dit nieuwe boek op een privé-eiland in het Veluwemeer. Een unieke kans dus!

In deze retraite wordt je meegenomen op de spannendste reis van je leven: terug naar het licht! Tijn en Kris nemen je door middel van verhalen, oefeningen, yoga, muziek en meditaties mee langs de acht stappen die leiden naar jouw hoogste bestemming en diepste zielsverlangens.

Verlichting is niet moeilijk voor wie de weg kent, volgens Tijn. Stap voor stap wordt je naar binnen geleid om het contact met jezelf te herstellen, zodat je uiteindelijk in staat bent om onder alle omstandigheden vanuit rust, liefde, kracht en vrijheid te leven.

Vrijdag 3 – tot en met zondag  5 september
Met muziek, zang, meditatie en yoga door Kris en Tijn
Plaats: Camp Spirit, Strandweg 1, 8256 RZ Biddinghuizen
Kosten: vanaf €350
Opgaven en info:  Monique Jansse, tel. +31 (0)20 6230673
info@happysoultravel.nl
www.happysoultravel.nl

____________
www.kristijn.com