PATTY HARPENAU –
Wat ga jij doen met de rest van je leven?

Seminar 22 augustus 2010

Dit seminar is voor iedereen die om wat voor reden dan ook een nieuw en beter leven wenst. De zeven sleutels uit het nieuwe boek van Patty Harpenau, Begin!, kunnen je op weg helpen naar een nieuwe horizon. Maar de belangrijkste stap zet jij zelf. Ontdek je diepste verlangen, je grootste gemis, je meest natuurlijke talent en kraak de code van je eigen leven. Want wat ga je doen met de rest van je leven? Hoe groot durf jij te zijn en hoe maak je van jezelf de mooiste en beste versie? Wacht niet langer, maar Begin! Ontdek waarom je in dit leven woont aan de hand van de meest kleurrijke coach van Nederland. Zij schreef het boek dat ze zelf op haar nachtkastje had willen hebben toen het leven haar een stevige les leerde leven.

Op zondag 22 augustus presenteert Patty Harpenau haar nieuwste boek Begin! Dit doet zij in combinatie met een seminar zodat ze jou de zeven stappen kan uitleggen hoe je eenvoudig een nieuw beginpunt in je leven kan maken. Zoals ze zelf zegt in haar nieuwe boek:’

Ik heb de code van een begin mogen kraken. Als je de strijd opgeeft tegen het leven te vechten en je durft door- en mee te bewegen naar een nieuw begin dan kun je naar het leven luisteren en ontdek je haar magie. Het leven is de adem van ons bestaan. Ze is een wijs veld waarin je woont, denk, voelt en leeft. Ze vernieuwd dat wat nodig is en neemt afscheid van dat wat overbodig is. Het laatste doen we niet graag. Veranderingen brengen onzekerheid. Tot je het leven leert vertrouwen en begrijpen. Dan pak je haar hand en hoor je haar innerlijke stem. Want ze praat tegen je door middel van mensen, situaties, ontmoetingen: of ze fluistert zachtjes en onhoorbaar in het hart van je intuïtie nieuwe inzichten. Ze vertelt je dat je moet doorlopen omdat er meer op je wacht dan je dacht. Ook al denk je van niet. Het is een wet van het leven dat als je de liefde of overvloed van je leven hebt verloren, er nog meer liefde op je wacht. Dat is de code van een nieuw begin: je krijgt altijd meer terug van dat wat je hebt verloren. Dat is het echte geheim.

Datum: 22 augustus 2010
Aanvang 13.00 uur tot 17.00 uur. Na afloop gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093JX Amsterdam  www.mirrorcentre.nl

Prijs: 75 euro.  Inclusief gesigneerd boek.

informatie: www.thelifefoundation.nl

Reserveer je plaats snel door het bedrag voor je deelname  € 75 euro over te maken op de rekening van The Life Foundation,  ABN Amro Amstelveen 61 19 66 336 en  vervolgens een mail aan begin@thelifefoundation.nl met je adresgegevens en aanmelding.