TEDx (NL)

A message to all members of TEDx (NL)

Hallo TED-fan,

In deze nieuwsbrief vraag ik je aandacht voor TEDxChange. Een nieuw initiatief van TED waaraan we vanuit Nederland op een heel originele manier willen meewerken.

Wat vind jij van ontwikkelingshulp? Zou je iets anders willen doen, of meer willen doen dan “geld overmaken”? Dan is dit je kans!

TEDxChange

Op 20 september organiseert de Gates Foundation een TEDx Event rondom de Millenniumdoelen. In New York komt een indrukwekkende lijst van sprekers bij elkaar om visies op ontwikkelingssamenwerking uit te wisselen. Vanuit Amsterdam zullen we dit event LIVE meekijken, gevolgd door een eigen (interactief) programma.

Doe mee

Een groep van 9 vrijwilligers heeft onder leiding van Ilse Kerling een origineel idee uitgewerkt hoe we het “live” meekijken met New York kunnen combineren met een eigen event in Amsterdam. De bijeenkomst vindt plaats in het DialoguesHouse en zet de spotlight op 8 sprekers die bezig zijn met een bijzonder project.

Naast hun korte TED-talk zullen zij een tafel met diner voorzitten en hun “hulpvragen” delen. Ze mogen alles vragen, behalve geld. Sommige Afrikaanse ondernemers hebben behoefte aan een website, of coaching m.b.t hun business plan. Een ander plan heeft behoefte aan stevige project manager, vertalers en creatieve denkers. Alles is mogelijk. We zoeken geen gasten, we zoeken mensen die na 20 september ook nog betrokken zijn.

Kijk op www.tedxchange.nl voor meer informatie en laat weten of je wilt komen en wat je wil bijdragen.

Jim Stolze

p.s. Voor een andere TEDx zoek ik een WordPress-fanaat met een paar uurtjes tijd. Mail jim@tedxamsterdam.nl als je interesse hebt.

Visit TEDx (NL) at: http://www.tedx.nl/?xg_source=msg_mes_network

To control which emails you receive on TEDx (NL), click here