Lieve vrienden,

Hierbij wens ik jullie het allerbeste voor 2011 toe met veel duurzame inspiratie! Voor ons wordt 2011 het jaar van ons duurzame huis, opstarten van nieuwe Fairvent projecten en vooral het uitvoeren van goede voornemens. De essentie van een goed voornemen is DOEN.

Mijn voornemen voor 2011 is om 100 km te gaan schaatsen voor een goed doel. Waarom?!

Op 4 februari 2011 gaan 100 fanatieke schaatsers, waaronder tweevoudig olympisch kampioen Jochem Uytdehaage (en ik dus….), de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk schaatsen met Skate4AIR (wwwskate4air.nl). Het doel is om middels gesponsorde kilometers zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar Cystic Fibrosis (CF).

Deze fysieke en ook morele inspanning kan ik niet alleen, ik heb jullie hulp nodig.

Ik wil ik jullie vragen om mij te sponsoren en op deze manier kinderen met CF te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren en hun levensduur te verlengen.

Hoe?

Ga naar de website www.skate4air.nl. Druk aan de rechterkant van de pagina op ‘deelnemersoverzicht’ kies vervolgens mij uit (alfabetische volgorde), klik op de knop ‘sponsor mij’ en vul de gegevens in. Je kan een vast bedrag sponsoren (dat is voor de mensen die ofwel vertrouwen in mijn sportieve prestaties hebben ofwel vinden dat meedoen belangrijker is dan winnen) of je kan een bedrag per geschaatste kilometer sponsoren (dat is voor de mensen die het motto ‘pijn en moe is psychisch’ hanteren).  Je kan ook geld overmaken via I-deal door vanaf de home page naar ‘doneer nu’ (aan rechterkant pagina) te gaan en vervolgens verdere instructies te volgen.

Om aan te geven dat dit een serieuze aangelegenheid is waar echt voor getraind moet worden hierbij een filmpje wat een paar weken geleden is gemaakt tijdens een schaats clinic met Jochem Uytdehaage in Biddinghuizen.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=178296198865959

Alvast heel veel dank voor jullie hulp en support, ook namens Skate4Air!!

Met vriendelijke groeten,