Hallo lieve mensen,Netwerkbijeenkomst 17 maart 2011

De netwerkbijeenkomsten krijgen een iets ander tijdstip. Doordat onze sponsor, Uitgeverij Quist, het programma van het BSMN seminar uitbreidt en eerder laat beginnen, beginnen wij nu ook eerder. Het programma voor 17 maart ziet er dan als volgt uit:

10:30 – 11:00 zaal open voor ontvangst
11:00 – 13:00 Netwerkbijeenkomst

Tussen 13:00 en 14:00 kan er op eigen gelegenheid worden geluncht in de mensa, waarna om 14:00 het Business Spiritualiteit Magazine Nyenrode seminar m.m.v. Paul de Blot e.a. plaats vindt. Nadere info over het programma volgt.
(De netwerkbijeenkomst is gratis, het BSMN seminar kost €69 ex BTW.)

Meer informatie en aanmeldinformatie…

Reserveer ook de volgende data alvast in je agenda:16 jun, 22 september en 15 december 2011.

Ik zie ernaar uit om je daar te zien. Kijk voor verslagen van de afgelopen netwerkbijeenkomsten op de groep bijeenkomsten.

LinkedIn groep nu ook ‘open ruimte’
De SpiritueelOndernemersNetwerk-groep op LinkedIn was in tegenstelling tot de netwerksite http://spiritueelondernemersnetwerk.ning.com een gesloten groep. Ik heb nu dankbaar gebruik gemaakt van de nieuwe mogelijkheid van LinkedIn om dit ook een open discussiegroep te maken. Dit betekent dat alle toekomstige discussies en promoties volledig zichtbaar, doorzoekbaar en deelbaar zijn op het web. Alle oude discussies zijn hierdoor verplaatst naar een, alleen voor leden toegankelijk, archief. Zo kunnen we nu ook via LinkedIn onze inzichten en ervaringen met meer mensen delen en een nog grotere groep mensen inspireren bij de groei van hun bewustzijn.

Nieuwe Leiders
Magazine voor waardenvolle leiders
Nieuwe Leiders is een nieuw magazine voor informatie en nieuws over nieuw leiderschap en uitwisseling van nieuwe ideeën. Het biedt ook ruimte voor inspiratie vanuit kunst, boek, film en spiritualiteit. Nieuwe leiders zijn personen die zelf niet centraal staan maar hun persoonlijkheid inzetten om anderen te dienen in hun ontwikkeling. Het biedt ook ruimte aan het geluid van Servant Leadership. Inmiddels zijn 4 edities verschenen. Het eerste nummer met o.a. Herman Wijffels kun je geheel gratis via internet lezen via deze link: Nieuwe leiders 1.
Ikzelf stond met een interview in nummer 3. Lees dat hier: Succeskompas, de essentie van nieuw leiderschap.

Meer informatie over het magazine …

Love, Relationships & You – Christian Pankhurst

Binnenkort zal Christian Pankhurst, een van ’s werelds meest succesvolle relatiecoaches, je op een reis meenemen waar je toegang krijgt tot nieuwe diepten van hartsintimiteit, verbinding en relatie. Stap voor stap zal hij zijn 8 inzichten naar intimiteit delen die je strategieën en technieken zullen leren die je mee naar huis kunt nemen en onmiddellijk al je relaties zullen transformeren. Kijk voor meer informatie en andere inspirerende sprekers eens naar www.BlizEvents.com . (Ook adverteren? Meer informatie…)

Verjaardagen en links

Kijk je ook regelmatig even op de startpagina wie er jarig is in het netwerk? Altijd een mooie gelegenheid om even contact te maken.
Voor je gemak hierbij nog wat handige links:
www.spirtitueelondernemersnetwerk.nl informatiewebsite
spiritueelondernemersnetwerk.ning.com netwerksite (ca. 2700 leden)
LinkedIn-groep van Spiritueel Ondernemers Netwerk (ca. 2100 leden).
Twitter van Spiritueel Ondernemers Netwerk (ca. 600 volgers)

Waar plaats ik welk bericht?. Informatie waar je blogs, discussies, (commerciële) mededelingen of evenementen plaatst.
help.ning.com
Voor vragen over het gebruik van de netwerksite

Je vragen, opmerkingen of suggesties, zie ik als altijd graag tegemoet.

Succes en warme groet,

Spiritueel Ondernemers Netwerk
Theo Buijsrogge

(PS stuur deze mail gerust door naar geïnteresseerde vrienden en collega’s)

Bezoek Spiritueel Ondernemers Netwerk op: http://spiritueelondernemersnetwerk.ning.com/?xg_source=msg_mes_network

Klik hier om te beheren welke e-mailberichten u op Spiritueel Ondernemers Netwerk ontvangt