VALENTIJNACTIE: EEN BIJZONDER PORTRET VAN JULLIE KIND  [14 feb 02:48]


Een mooi vormgegeven, persoonlijk document van jouw kind aan de hand van zijn of haar geboortehoroscoop. Dat biedt Ellen Dawson van Puur Kinderhoroscopen online aan. Speciaal voor ouders die hun kind van jongs af aan willen stimuleren om zijn eigen weg te volgen.

De PUUR Kinderhoroscoop geeft inzicht in het karakter van het kind, maar vertelt ook iets over de ouders. De ouder-kind relatie wordt uitgediept, het gaat om meer dan zomaar een oppervlakkige karakterschets. Met de geboortedatum, geboorteplaats en het tijdstip kan je op http://www.puur-kinderhoroscopen.nl de uitgebreide geboortehoroscoop laten maken.

Voor de week van Valentijn heeft Puur een actie bedacht samen met Zinweb. De eerste 3 aanvragers ontvangen hun horoscoop met 10% korting! Dus meld je aan op info@puur-kinderhoroscopen.nl.

Dawson: ‘Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door mensen en het verschil in menselijke gedragingen. De eerste antwoorden vond ik in de astrologie. Het inzicht dat ik kreeg in de behoeften van mijn twee kinderen, door met hun horoscoop aan de slag te gaan, is mijn inspiratiebron geweest voor het starten van PUUR.’

PUUR is ieder kind gewoon het mooist.