‘I do, I do!’ in Walls!
 

Walls Gallery eerste galerie in Amsterdam waar een huwelijk kan worden gesloten!

 

Op zoek naar een unieke trouwlocatie in Amsterdam?

 

Als officiële trouwlocatie van Stadsdeel Centrum biedt Walls Gallery u een exclusieve ruimte in hartje Amsterdam, aan de Prinsengracht. De galerie, vroeger een oude garage, beschikt over een grote en hoge ruimte en is uitermate geschikt voor het uitspreken van het jawoord met aansluitend een feestelijke receptie.

 

 

Door middel van de moderne setting in combinatie met kunstwerken van jonge, talentvolle kunstenaars, wordt een bijzondere sfeer gecreëerd. De galerie leent zich daardoor uitstekend voor het organiseren van deze bijzondere dag. Walls staat voor alle ideeën open en wisselt graag met u van gedachten!

 

Walls bevindt zich te midden van het Spiegelkwartier, om de hoek bij het Leidseplein en kan gemakkelijk bereikt worden met het openbaar vervoer. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid, onder andere in parkeergarages bij het Museumplein en het Leidseplein.

Tevens kan er voor de galerie met een boot worden aangelegd!

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u vrijblijvend een afspraak maken met Walls om de ruimte te bekijken. Zie ook op de website van de gemeente Amsterdam Trouwen in Centrum.

 

Tot ziens in Walls!

 

Met vriendelijke groeten,

Het Walls team