Lieve Malawi vrienden,

Sue, Leanne enLisette Heeremansreizen elk jaar naar Chiuta af om een maand de weeskinderen te steunen in de vorm van gezelligheid, liefzijn, orde op zaken stellen, sporten, bijles geven, de tuin onderhouden, muziek maken enz. enz. enz. De kinderen kijken elk jaar weer uit naar hun komst.

Wij ondersteunen graag hun fondsenwerving en sturen u hierbij hun uitnodiging door voor het door hen te organiseren Chiuta feest op 24 september2011 inZandvoort. Wij komen zeker, u ook??

Hartelijke groet,

Anneke Stutterheim

The Children’s Fund of Malawi/secretaris

 

Benefietavond

Stichting Chiuta Projects

 

Dankzij alle hulp hebben wij al veel kunnen doen voor de kinderen in Chiuta, maar helaas hebben wij uw steun nog steeds hard nodig om te kunnen voorzien in de behoeften van alle kinderen in het Chiuta Weeshuis. In oktober van dit jaar vertrekken Sue, Leanne enLisette Heeremanswederom richting Malawi om hun goede werk voort te zetten, maar voor die tijd geven we nog een fantastisch feest.

 

Het doet ons dan ook veel plezier je uit te nodigen, met eventueel je partner, familie, vrienden en kennissen, voor deze benefietavond ten behoeve van de Stichting Chiuta Projects.

 

Kom allemaal zaterdag 24 september naar Tijn Akersloot in Zandvoort, om er samen met ons een geweldig feest van te maken! Dit mede dankzij de muzikale entertainment van DJ Claire en DJ Bert & Friends.

 

De kaarten zijn € 20,- per stuk en de opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting. Je kunt de kaarten aanschaffen door het sturen van een email aan info@chiutaprojects.org of telefonisch op nummer 020-3160460 / 06-53535445, o.v.v. het adres waar je de kaarten per post wilt ontvangen. De kaarten kunnen indien gewenst ook op de avond zelf worden afgehaald bij de entree.

 

Alle entreebewijzen hebben een nummer, dat tevens geldt als lot voor de verloting van twee vliegtickets.

 

Voor meer informatie over Chiuta projects: www.chiutaprojects.org

 

We hopen jullie allemaal 24 september a.s. vanaf 19.30 uur te mogen verwelkomen!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

De meiden Heeremans